november 19, 2015

Acties

Op deze pagina vind u de huidig lopende acties bij automobielbedrijf Stuurman.

AutoWeek Vakantiekar – Win een Honda Accord

Het is weer zover de vakantiekarren zijn te winnen! In deze aflevering ziet de eerste vakantiekar die men kan winnen, namelijk de Honda Accord. Hiervoor komt AutoWeek op bezoek bij Automobielbedrijf Stuurman. In deze video legt Jan uit waarom dit de beste vakantiekar is.

Als de zomervakantie voor de deur staat, deelt AutoWeek Vakantiekarren uit. Samen met Bovag selecteren we weer drie auto’s die we verloten onder onze lezers. Omdat je aan een goede traditie niets moet veranderen, krijgen de winnaars er van Bovag een halfjaar garantie en een jaar pechhulp en verzekering bij. Alleen de brandstof en de wegenbelasting betaal je zelf.

Hoe kan ik deze auto winnen?

Het enige wat we van je terugvragen, is een aantal vakantiefoto’s met de vakantiekar als stralend middelpunt.

 


Binnenkort zijn het weer de Winterbanden Wisselweken bij automobielbedrijf Stuurman
Nu het voorjaar weer in zicht komt, wordt het tijd weer terug te wisselen naar zomerbanden. De hele maand April kunt u gratis uw winterbanden laten wisselen. Houd hiervoor onze Facebookpagina goed in de gaten!

winter_tires_ug_fbWaarom moet ik wisselen naar zomerbanden
Er zijn drie hoofdredenen waarom het wisselen naar zomerbanden zijn voordelen heeft.
Dit zijn: zomerbanden remmen beter, zomerbanden slijten minder snel en wanneer men de banden wisselt worden deze extra gecontroleerd op de hun staat. Door op tijd uw banden de verwisselen ben u dus weer helemaal klaar voor de zomerse omstandigheden.

Wilt u een afspraak maken voor een bandenwissel klik dan hier.