november 19, 2015

Service

Onderhoud op maat

Het is van groot belang dat uw auto in de best mogelijke staat verkeerd. Door regelmatig onderhoud en service kunt u de levensduur van uw auto verlengen. Ons automonteurs staan bekend om hun uitermate goede vakmanschap en veelzijdigheid. Omdat onze monteurs zo veelzijdig zijn wij merk onafhankelijk. Ook verzorgen wij ook kleine en grote beurten. Deze worden vaak in combinatie met een jaarlijkse APK gedaan. Een afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u eenvoudig hier inplannen.

Uw jaarlijkse APK

Een APK keuring is wettelijk verplicht en moet uitgevoerd worden om de verkeersveiligheid te kunnen garanderen. Uw auto APK laten keuren is dus zeer belangrijk. Bij automobielbedrijf Stuurman kunt u terecht voor een vakkundige keuring. Onze APK keuringen worden gedaan door gecertificeerde APK keurmeesters die uw auto een een groot aantal punten zal controleren. Een afspraak maken voor een apk keuring kunt u hier inplannen of u maakt telefonisch een afspraak.

Banden wissel

Tijdens wintermaanden kan het uitermate glad op de Nederlandse wegen worden. Voorkom ongelukken en wissel op tijd naar winterbanden. Bij automobielbedrijf Stuurman verwisselen wij graag u banden. Dit is een kleine klus en is meestal binnen een half uurtje gewerkt. Terwijl wij u auto winter klaar maken kunt u in de showroom genieten van een kop verse koffie. Wilt u optimale grip op de weg ook tijdens de wintermaanden? Plan dan hier uw bandenwissel in.