november 19, 2015

Info

Ons verhaal

Automobielbedrijf Stuurman is een compleet en universeel automobielbedrijf. Wij zijn al vele jaren dé auto dealer van Sliedrecht en omgeving. Bij ons vind u alles onder één dak. Naast onderhoud en reparatie hebben wij ook een groot assortiment aan occasions voor een goede prijs.

Geschiedenis

  • 1978 – Automobielbedrijf Stuurman opent zijn deuren.
  • 2006 – Automobielbedrijf Stuurman wordt erkend Daihatsu dealer.
  • 2008 – Jan de Jong wordt nieuwe eigenaar van Automobielbedrijf Stuurman.

Onze missie
Onze missie is u als klant zo goed mogelijk te helpen. Daarom zorgen wij dat onze werkplaats zo efficiënt mogelijk werkt, maar verliezen hierbij de kwaliteit niet uit het oog. Wie kan uw auto beter onderhouden dan een automobielbedrijf dat al vele jaren actief is. Omdat ons bedrijf beschikt over vele jaren expertise en goede kennis, kunnen wij u op de best mogelijke manier van dienst zijn. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of andere werkzaamheden kunt u zelf bepalen wanneer dit het beste voor u uitkomt. Tijdens het wachten bieden wij u graag een kop verse koffie aan.

Wij van automobielbedrijf Stuurman vinden het uitermate belangrijk u als klant zo persoonlijk mogelijk te helpen. Wij staan daarom graag voor u klaar om de auto te vinden die het beste bij u past. Naast nieuwe autos verkopen wij ook verschillende occasions. Heeft u een bepaalde auto in gedachten of twijfelt u nog? Maak dan een afspraak voor een proefrit!